AZ AUTÓMENTŐ HÍVÁSA

0-24 autómentő, non stop autómentés és autószállítás Magyarországon - Bikázás

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy Autómentés szolgáltatásunk, a Covid-19 koronavírus miatt elrendelt kijárási tilalom alatt is 0-24 óráig rendelkezésükre áll!

Non stop Autómentés a kijárási tilalom alattBikázás0-24 Terepjáró mentés0-24 kisbusz mentés és furgon mentésNon stop autószerviz.

Magyarország minden településén Non Stop vállaljuk műszaki hibás és karambolos autók mentését és üzemképes autók szállítását Autómentő terepjáróinkkal, 2.6 tonna raksúlyig.

Amennyiben műszaki hiba miatt van szüksége Autómentés szolgáltatásunkra, a lerobbant jármű négy utasát is biztonságban hazavisszük ötszemélyes Autómentő autóinkkal és autószállító trélereinkkel.
Magyarországi Autómentés és autószállítás a következő tevékenységeket foglalja magába:
AutómentésAutómentés a kijárási tilalom alattBikázás0-24 Terepjáró mentés0-24 kisbusz mentés és furgon mentésNon stop autószerviz. 

Az L3 feletti méretű furgonokat és kisteherautók mentését 8 méteres trélerrel végezzük, ennek raksúlya 2.5 tonna lehet.

Hívjon és azonnal indulunk a hét minden napján, 0 - 24 óráig!

Autómentésre, vagy autószállításra van szüksége?

Ötszemélyes Autómentő járműveink egyikével az év bármelyik napján azonnal indulunk Önért, lerobbant , vagy sérült autójáért és az autó négy utasáért Magyarország bármelyik területére.
Ötszemélyes Autómentő terepjáróinkkal a nap minden szakában, 0-24 óráig indulásra készen fogadjuk hívását.
A hívást követően azonnal a segítségére sietünk!

Az Autómentés a kijárási tilalom alatt is zavartalanul üzemel, rendelkezünk a Covid-19 koronavírus időszakára vonatkozó engedélyekkel.
Karambolos - balesetet szenvedett, futómű sérült járművét is az önáltal kívánt helyre szállítjuk.
Éjjel nappal hívhat minket akkor is, ha akkumulátora lemerült. 
A Bikázás feladatát professzionális bikázó eszközökkel végezzük, így a Bikázás, kábeles indítás folyamán nem okozunk kárt járműve kifinomult elektromos rendszerében.

0-24 kisbusz mentés és furgon mentést 3.5 tonna összsúlyú autószállító trélereinkkel 4.7 méter tengelytávig és 2.6 tonna raksúlyig tudjuk elvégezni az Autómentés, illetve az autószállítás feladatát. 

Tevékenységi körünkbe tartozik az AutómentésBikázás, Autószállítás, Autómentés a kijárási tilalom alatt0-24 Terepjáró mentés0-24 kisbusz mentés és furgon mentés is L3 hosszméretig, valamint a Non stop autószerviz.
Amennyiben a kisbusz vagy furgon mérete meghaladja az L3 ( kb 5.5 - 6 m) hosszméretet és a 4.7 méter tengelytávot, akkor 8 méteres trélerrel végezzük el az Autómentést, vagy autószállítást, aminek maximum 2.5 tonna lehet a raksúlya.
Minden Autómentő járművünk rendelkezik egész éves autópálya matricával, így ennek költsége sem terheli az Ön pénztárcáját. 

Az Autómentés árak minden esetben egyedileg, a jármű súlya és mérete, az esetleges sérülés mértéke, az Autómentéshez szükséges út hossza és minősége alapján kerülnek kiszámításra. 

Az Autómentés árak kiszámolása mindössze 2 - 3 percet vesz igénybe és a kalkulát összeg, garantáltan "rejtett költség" mentes lesz!

Az Autómentésés autószállítást  Magyarország bármelyik területén műszaki hiba vagy baleset esetén minden esetben megoldjuk. 

Műszaki hibát okozhat valamelyik autóalkatrész kopása vagy elöregedése, de előfordulhat félretankolás, amikor a dízel autóba benzint tankolunk.

Ha valamelyik alkatrész meghibásodása miatt kényszerül megállásra az autópályán, akkor először kapcsolja be a vészvillogót, majd húzódjon le a leállósávba annyira, hogy a lerobbant autó minél távolabb kerüljön a használatban lévő sávoktól.

Kézifékkel rögzítse a meghibásodott autót, majd a jólláthatósági mellény felvétele után tegye ki az elakadásjelző háromszöget az autó mögött 70 - 100 méterre, hogy azt az autópályán nagy sebességgel haladó  járművek vezetői időben észlelhessék elakadt autóját.

Az Önnel utazó utasok is vegyék fel a láthatósági mellényt, majd ezután a szalagkorláton kívül eső, biztonságos területen keressenek várakozásra alkalmas helyet, amíg megérkezik az Autómentő

Mindezek után kerülhet sor Autómentő hívására:  

Az alábbi információkra lesz szükségünk az autó mentéséhez:

1. A lerobbant autó pontos helyét kell meghatároznunk.

Ha nem tudjuk pontosan behatárolni az autó helyzetét, akkor nagy segítséget nyújt a telefonunkon lévő GPS.  Minden GPS térképen van "Helyzet megosztása", vagy "Pozíció megosztása" pont, amit a térkép menüjében találunk.

A pozíciót küldjük el az Autómentő sofőrjének bármelyik üzenetküldési lehetőségen keresztül, mert ez alapján az Autómentő pontosan Önökre fog találni.

2. Az Autómentő vezetőjének tudnia kell a lerobbant autó utasainak a számát, mert a legtöbb Autómentő csak két utast tud befogadni.

Ha a lerobbant autóban utasok is vannak a sofőrön kívül, akkor Autómentő terepjárót kell hívni, mert azok 5-7 személyesek, és sokkal kényelmesebbek az Autómentő teherautóknál, ami lényegesen kellemesebbé teszi a hazavezető utat.

3. Közölni kell az Autómentést végző szakemberrel az autó súlyát és típusát. 

A jármű önsúlyát megtaláljuk a forgalmi engedély "G" jelzésű pontjában. Tapasztaltabb Autómentő már az autó típusának ismeretében tudja az autó önsúlyát. A súlyt lényegesen megnövelheti az autóban lévő csomagok tömege is, ezért ezek mennyiségét is fontos közölnünk az Autómentő megrendelésekor.

A legtöbb Autómentő teherautóra maximum 1300 - 1450 Kg terhelést tehetünk, hogy az összsúlya ne haladja meg a 3.5 tonnát, ezért többnyire csak kisebb autók biztonságos szállítására alkalmasak. 

A túlterhelt Autómentő nagy veszélyt jelent önmagára is és a forgalomban résztvevők re is!

Amennyiben közepes méretű, vagy nagyobb autót kell szállítani, akkor megint csak Autómentő terepjárót kell hívni, mert azoknak a 0-24 Terepjáró mentés és a 0-24 kisbusz mentés és furgon mentés sem okoz gondot.

Az autószállítás és az Autómentés szempontjából a fenti paraméterek nagyon fontosak!

4. A következő fontos információ, hogy az üzemképtelen autó kerekei gurulnak e. Balesetkor előfordulhat a futómű sérülése, minek következtében egy vagy több kerék megszorul, kiszakad, vagy nem képes forogni.

A modernebb járműveknél elég egy elektromos hiba ahhoz, hogy ne tudjuk kioldani a rögzítőféket, vagy ne tudjuk "N" állásba tenni a váltót. 

Az ilyen esetekben professzionális Autómentő felszerelésekre van szükség, mint például a gurító kocsi, amit a sérült, vagy forgásképtelen kerekek alá szoktunk elhelyezni emelő segítségével. 

Ezekkel ki tudjuk küszöbölni az álló kerekek által okozott, az Autómentést és autószállítást szinte lehetetlenné tevő körülményeket.

Balesetmentes utat kíván Önnek a Hazaviszlek Autómentő!

Non stop segélyhívó számunk: 

Szolgáltatási területeink:

Autómentés a kijárási tilalom alatt

0-24 autószerviz

Autómentő

Bikázás

0-24 Autómentés Csepel, autómentő Pesterzsébet, autómentés Ferencváros és autómentő Soroksár, non stop autómentés Budapest

0-24 autómentés és autószállítás Gyál - Vecsés - Üllő

0-24 Autómentés és Autószállítás Horvátországból

0-24 Autómentés és non stop Autószállítás Alsónémedi - Ócsa - Felsőpakony

0-24 autómentő Alsónémedi - Non stop autómentés Alsónémedi

0-24 autómentő Budapest - Non stop autómentés Budapest

0-24 autómentő Bugyi - Non stop autómentés Bugyi

0-24 autómentő Dabas - Non stop autómentés Dabas

0-24 autómentő Délegyháza - Non stop autómentés Délegyháza

0-24 autómentő Dunaharaszti - Non stop autómentés Dunaharaszti

0-24 autómentő Dunavarsány - Non stop autómentés Dunavarsány

0-24 autómentő Felsőpakony - Non stop autómentés Felsőpakony

0-24 autómentő Ferencváros - Non stop autómentés IX. kerület

0-24 autómentő Gyál - non stop autómentés Gyál

0-24 autómentő Halásztelek - Non stop autómentés Halásztelek

0-24 autómentő Ócsa - Non stop autómentés Ócsa

0-24 autómentő Inárcs - Non stop autómentés Inárcs

0-24 autómentő Lajosmizse - Non stop autómentés Lajosmizse

0-24 autómentő M0 - Non stop autómentés M0

0-24 autómentő M1 - Non stop autómentés M1

0-24 autómentő M3 autópálya - Non stop autómentés M3 autópálya

0-24 autómentő M5 autópálya - Non stop autómentés M5 autópálya

0-24 autómentő M6 autópálya - Non stop autómentés M6 autópálya

0-24 autómentő M7 - Non stop autómentés M7

0-24 autómentő Pest Megye - Non stop autómentés Pest megye

0-24 autómentő Pesterzsébet - Non stop autómentés XX. kerület

0-24 autómentő Ráckeve - Non stop autómentés Ráckeve

0-24 autómentő Soroksár - non stop autómentés XXIII. kerület

0-24 autómentő Szigethalom - Non stop autómentés Szigethalom

0-24 autómentő Szigetszentmiklós - Non stop autómentés Szigetszentmiklós

0-24 autómentő Taksony - Non stop autómentés Taksony

0-24 autómentő Üllő - non stop autómentés Üllő

0-24 autómentő Vecsés - Non stop autómentés Vecsés

0-24 autómentő XXI. kerület Csepel - Non stop autómentés Csepel XXI. kerület

Autómentés és autószállítás Dunaharaszti - Taksony - Szigethalom - Szigetszentmiklós

Non Stop autómentés és autószállítás Dunavarsány - Délegyháza - Bugyi

Autómentés és Autószállítás külföldről

0-24 Autómentés és Autószállítás Horvátországból

Autómentés Ausztriából

Autómentés Csehországból

Autómentés Szlovákiából

Autómentés Németországból